چارک | این موضوع در اسکالر | کاوش این موضوع | میانگین سال انتشار مقالات | تعداد رخداد | موضوع |
---|---|---|---|---|---|
Q1 | ![]() |
![]() |
1397.5 | 4 | اسانس |
Q1 | ![]() |
![]() |
1396.0 | 5 | آنزیمهای کبدی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1396.0 | 4 | اشریشیاکلی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1396.0 | 5 | ریخت شناسی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1396.0 | 6 | نمونه گیری گیبس |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.75 | 4 | توالی یابی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.75 | 4 | فراسنجههای ژنتیکی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.75 | 4 | قابلیت هضم ایلئومی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.75 | 4 | منی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.75 | 4 | ویژگیهای لاشه |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.6 | 5 | فعالیت آنزیمی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.56 | 9 | مصرف خوراک |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.5 | 4 | بافت شناسی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.29 | 7 | جوجهی گوشتی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.29 | 7 | مالون دی آلدئید |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.25 | 4 | بازده لاشه |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.25 | 4 | جوجة گوشتی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.25 | 4 | درشت نی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.25 | 4 | سیر |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.25 | 4 | گاو شیری هلشتاین |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.2 | 5 | پروتئین میکروبی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.17 | 6 | فراسنجههای تخمیر |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.17 | 6 | متان |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.12 | 8 | تخمیر |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.12 | 8 | خروس |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.11 | 9 | بلدرچین |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.1 | 10 | بیان ژن |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.0 | 10 | آنتی اکسیدان |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.0 | 4 | ارتفاع پرز |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.0 | 4 | رزماری |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.0 | 8 | رقیق کننده |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.0 | 4 | سلنیوم |
Q1 | ![]() |
![]() |
1395.0 | 5 | کاه گندم |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.95 | 20 | اسپرم |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.88 | 16 | پاسخ ایمنی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.83 | 6 | انجماد |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.83 | 18 | ایمنی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.8 | 5 | آبستنی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.8 | 5 | مرغ |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.75 | 8 | بره پرواری |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.75 | 8 | زرده تخم مرغ |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.75 | 4 | سین بیوتیک |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.75 | 4 | وضعیت آنتی اکسیدانی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.6 | 5 | اسیدهای چرب فرار |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.6 | 5 | بز مرخز |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.6 | 5 | تخمیر شکمبه |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.6 | 5 | ریخت شناسی روده |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.6 | 5 | نشانگر |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.56 | 9 | جمعیت میکروبی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.5 | 6 | انرژی قابل سوخت و ساز |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.5 | 8 | ضریب تبدیل غذایی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.5 | 4 | عملکرد تولید |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.5 | 4 | کلسیم |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.4 | 5 | برههای پرواری |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.33 | 12 | باروری |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.33 | 6 | سبوس گندم |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.33 | 6 | گلوتاتیون پراکسیداز |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.29 | 7 | نیتروژن آمونیاکی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.25 | 4 | آویشن |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.25 | 4 | بتائین |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.25 | 4 | بهره وری |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.25 | 4 | سیلاژ |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.25 | 4 | همبستگی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.25 | 4 | پلت |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.2 | 5 | تفاله دانه انار |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.2 | 5 | ورم پستان |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.2 | 15 | وزن بدن |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.2 | 5 | پودر سیر |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.1 | 10 | عملکرد تولیدی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.08 | 12 | کیفیت گوشت |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.0 | 7 | آرژنین |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.0 | 4 | مرزه |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.0 | 4 | مرغ گوشتی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1394.0 | 6 | پارامتر ژنتیکی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.89 | 18 | تنش گرمایی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.86 | 7 | صفات لاشه |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.86 | 7 | میش |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.83 | 6 | یونجه |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.82 | 22 | سیستم ایمنی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.8 | 5 | ال-کارنیتین |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.79 | 42 | بلدرچین ژاپنی |
Q1 | ![]() |
![]() |
1393.76 | 17 | تانن |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.75 | 4 | اسیدهای چرب |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.75 | 12 | افزایش وزن |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.75 | 4 | تستوسترون |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.75 | 4 | خرفه |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.75 | 4 | محصول فرعی پسته |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.75 | 4 | همخونی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.75 | 28 | وراثت پذیری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.75 | 4 | کیفیت اسپرم |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.75 | 4 | گوساله |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.75 | 4 | گوسفند مغانی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.75 | 4 | گوسفند کردی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.71 | 14 | متابولیتهای خونی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.71 | 14 | گوارش پذیری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.65 | 43 | گاو شیری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.62 | 21 | عملکرد رشد |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.6 | 5 | تجزیه پذیری شکمبهای |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.6 | 10 | فراسنجههای خون |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.57 | 7 | مولتی آنزیم |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.52 | 25 | پروبیوتیک |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.5 | 4 | خوراک مصرفی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.5 | 8 | زنده مانی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.5 | 4 | مرغهای تخمگذار |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.5 | 6 | هتروزیگوسیتی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.5 | 6 | هورمونهای تیروئیدی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.49 | 47 | فراسنجههای خونی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.44 | 16 | انرژی قابل متابولیسم |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.42 | 12 | ویتامین E |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.4 | 5 | زنبورعسل |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.4 | 5 | نرخ آبستنی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.38 | 8 | کلسترول |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.36 | 55 | قابلیت هضم |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.33 | 6 | موننسین |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.33 | 9 | گاو |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.29 | 14 | بز |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.25 | 4 | ریزماهواره |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.25 | 4 | سن |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.25 | 4 | فراسنجههای شکمبه |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.25 | 4 | میکروفلور |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.25 | 4 | هورمون رشد |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.25 | 8 | پری بیوتیک |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.24 | 17 | آنتی بیوتیک |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.2 | 5 | QTL |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.2 | 5 | آفلاتوکسین |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.2 | 5 | اسانس آویشن |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.2 | 5 | تیتر آنتی بادی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.2 | 5 | صفات کیفی تخم مرغ |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.2 | 5 | مدل دام |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.17 | 6 | روند فنوتیپی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.17 | 6 | شیر |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.13 | 38 | تولید گاز |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.12 | 8 | روی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.1 | 10 | صفات رشد |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.08 | 36 | گوسفند |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.0 | 18 | آسیت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.0 | 5 | اسید چرب |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.0 | 5 | تغذیه |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.0 | 9 | جوجه درآوری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.0 | 4 | سیدر |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.0 | 6 | پاسخهای ایمنی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.0 | 5 | پروتوزوآ |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.0 | 4 | کنجاله کانولا |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.0 | 5 | گاوشیری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.0 | 7 | گاوهای شیری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.0 | 7 | گلوکز |
Q2 | ![]() |
![]() |
1393.0 | 4 | گوساله پرواری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.98 | 185 | جوجه گوشتی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.94 | 16 | تنوع ژنتیکی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.88 | 8 | مرغهای تخم گذار |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.87 | 237 | عملکرد |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.83 | 23 | پروتئین |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.8 | 5 | بره |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.8 | 5 | ترئونین |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.8 | 5 | تلقیح مصنوعی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.8 | 5 | تولید مثل |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.8 | 5 | چندشکلی تک نوکلئوتیدی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.78 | 9 | مرغ بومی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.75 | 4 | آزمون تولید گاز |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.75 | 4 | اسیدهای آمینه |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.75 | 4 | برون تنی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.75 | 4 | شبکه عصبی مصنوعی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.75 | 4 | منحنی رشد |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.75 | 4 | نعناع |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.75 | 4 | پودر ماهی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.73 | 15 | روغن ماهی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.73 | 11 | گاومیش |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.72 | 18 | پروتئین خام |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.71 | 7 | مرغان بومی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.71 | 7 | گاو شیرده |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.7 | 94 | جوجههای گوشتی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.67 | 6 | نشاسته |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.6 | 5 | تفاله انگور |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.6 | 5 | تولیدمثل |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.6 | 5 | صفات تولید شیر |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.6 | 5 | محدودیت غذایی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.6 | 5 | مرغان تخم گذار |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.6 | 5 | نشانگر ریزماهواره |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.6 | 5 | گیاهان دارویی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.56 | 9 | هلشتاین |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.55 | 11 | مورفولوژی روده |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.52 | 29 | تجزیه پذیری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.5 | 8 | ارزش غذایی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.5 | 6 | اندازه ذرات |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.5 | 4 | بره بلوچی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.5 | 4 | دوره خشکی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.5 | 6 | مرغ تخمگذار |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.5 | 4 | وزن تخم مرغ |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.46 | 13 | کنجاله سویا |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.43 | 7 | روغن سویا |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.38 | 8 | گوسفند افشاری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.36 | 14 | ترکیب شیمیایی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.35 | 17 | رشد |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.33 | 6 | اسید آمینه |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.29 | 17 | چندشکلی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.26 | 27 | خصوصیات لاشه |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.25 | 4 | ارزش اصلاحی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.25 | 4 | اولتراسونوگرافی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.25 | 4 | سلنیوم آلی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.25 | 4 | صفات اقتصادی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.25 | 4 | پرتو گاما |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.25 | 4 | گوسفند لری بختیاری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.2 | 5 | عملکرد تولیدمثلی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.17 | 6 | صفات تولید مثلی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.17 | 6 | فولیکول |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.12 | 16 | کیفیت تخم مرغ |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.0 | 4 | آمیختهگری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.0 | 5 | توابع ریاضی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.0 | 4 | مواد معدنی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.0 | 4 | مکمل ویتامینی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1392.0 | 5 | واحد هاو |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.94 | 18 | گندم |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.92 | 40 | گاو هلشتاین |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.88 | 8 | همبستگی ژنتیکی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.88 | 8 | چربی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.86 | 7 | ترکیبات شیمیایی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.86 | 7 | تولید تخم مرغ |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.8 | 5 | اهداف اصلاحی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.8 | 10 | متیونین |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.79 | 28 | تولید شیر |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.75 | 4 | اکسید روی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.75 | 4 | سنتز پروتئین میکروبی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.75 | 4 | گوسفند زل |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.71 | 24 | پارامترهای ژنتیکی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.71 | 7 | گوسفند قزل |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.67 | 6 | انرژی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.64 | 11 | ذرت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.62 | 16 | لاشه |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.6 | 20 | آنزیم |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.6 | 5 | روزهای باز |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.6 | 5 | رگرسیون تصادفی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.6 | 5 | منحنی شیردهی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.6 | 5 | کنجاله پنبه دانه |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.55 | 20 | مرغ تخم گذار |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.5 | 6 | CNCPS |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.5 | 4 | ارزیابی ژنتیکی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.5 | 6 | دانه جو |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.5 | 6 | دانه ذرت |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.5 | 6 | زنبور عسل |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.5 | 8 | لیزین |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.5 | 4 | پودر ضایعات کشتارگاهی طیور |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.5 | 8 | کیسههای نایلونی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.38 | 8 | مدل حیوانی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.33 | 9 | PCR-RFLP |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.33 | 6 | عملکرد پروار |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.33 | 9 | چند شکلی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.31 | 16 | روند ژنتیکی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.3 | 10 | گوسفند بلوچی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.25 | 4 | روند ژنتیکی و فنوتیپی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.2 | 5 | عمل آوری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.2 | 5 | پروتئین قابل متابولیسم |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.17 | 6 | PCR-SSCP |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.17 | 6 | دوره انتقال |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.0 | 5 | ایران |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.0 | 8 | تریتیکاله |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.0 | 17 | جو |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.0 | 4 | فعالیت جویدن |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.0 | 9 | فیتاز |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.0 | 5 | هلشتاین ایران |
Q2 | ![]() |
![]() |
1391.0 | 4 | کیفیت لاشه |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.92 | 12 | صفات تولیدی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.9 | 10 | اوره |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.83 | 6 | ترکیبات شیر |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.83 | 6 | پلی اتیلن گلیکول |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.75 | 4 | جنس |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.75 | 4 | عملکرد شیردهی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.73 | 15 | متابولیتهای خون |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.6 | 5 | گوساله نر هلشتاین |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.6 | 5 | یونجه خشک |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.5 | 4 | انرژی متابولیسمی |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.5 | 4 | صفات تخم مرغ |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.29 | 7 | تولید و ترکیب شیر |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.25 | 4 | فرآوری |
Q2 | ![]() |
![]() |
1390.22 | 9 | گاوهای هلشتاین |
Q3 | ![]() |
![]() |
1390.0 | 4 | عوامل محیطی |
Q3 | ![]() |
![]() |
1390.0 | 4 | ویتامین C |
Q3 | ![]() |
![]() |
1389.75 | 4 | ترکیب شیر |
Q3 | ![]() |
![]() |
1389.75 | 4 | ترکیب لاشه |
Q3 | ![]() |
![]() |
1389.5 | 4 | هتروزایگوسیتی |
Q3 | ![]() |
![]() |
1389.25 | 4 | الیاف موثر فیزیکی |
Q3 | ![]() |
![]() |
1389.22 | 9 | کنجاله کلزا |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.8 | 5 | کرم ابریشم |
Q3 | ![]() |
![]() |
1388.8 | 5 | گاوهای شیرده |